Oplossingen

Getting you there
Indien je een bedrijf wil starten of indien je een schitterend idee hebt is dit als de vondst van een ruwe diamant.
Het is een zeer waardevolle vondst, maar de echte waarde komt pas naar boven eens de diamant geslepen is. Dan krijgt hij zijn waarde en is hij verkoopbaar aan de particulier.
Vaak is het moeilijk om kristal van diamant te onderscheiden. De afweging of jouw idee een diamant of kristal is, is misschien de belangrijkste stap in het ganse proces.
Crowndog is de vakman die de helderheid en karaatgehalte van uw diamant bekijkt en ook al enkel indicaties kan geven of jouw idee waardevol en commercialiseerbaar is .
Crowndog is de machine die jouw idee in de juiste vorm slijpt wat zijn uiteindelijke waarde zal bepalen.
Vele jonge ondernemers falen omdat ze ettelijke duizenden euro’s uitgeven voor het slijpen van hun diamant die uiteindelijk een minder waardevolle kristal blijkt te zijn. Grondige analyse en begeleiding van jouw idee is dus een must!

We helpen je op weg...en verder!

Indien je een bedrijf wil starten of indien je een schitterend idee hebt is dit als de vondst van een ruwe diamant. Het is een zeer waardevolle vondst, maar de echte waarde komt pas naar boven eens de diamant geslepen is. Dan krijgt hij zijn waarde en is hij verkoopbaar aan de particulier.

Vaak is het moeilijk om kristal van diamant te onderscheiden. De afweging of jouw idee een diamant of kristal is, is misschien de belangrijkste stap in het ganse proces.

Crowndog is de vakman die de helderheid en karaatgehalte van uw diamant bekijkt en ook al enkel indicaties kan geven of jouw idee waardevol en commercialiseerbaar is.

Crowndog heeft de kennis die jouw idee in de juiste vorm slijpt en die de uiteindelijke waarde zal bepalen.Vele jonge ondernemers falen omdat ze ettelijke duizenden euro’s uitgeven voor het slijpen van hun diamant die uiteindelijk een minder waardevolle kristal blijkt te zijn. Grondige analyse en begeleiding van jouw idee is dus een must!

 

We toetsen je idee via de specifieke "Crowndog" methodiek die de haalbaarheid van jouw idee in kaart brengt.

 
Deze aanpak heeft ondertussen al zijn meerwaarde bewezen voor heel wat ondernemers. 


Verder begeleiden we je om je idee in een volwaardig 'Business Model Canvas' te gieten. Geen zware businessplannen maar een oerdegelijke en pragmatische aanpak die je flexibel maakt waar nodig en een eerst pilot van je project mogelijk maakt.


Dit " Business Model Canvas " geeft je een duidelijk inzicht in je onderneming en maakt het mogelijk om op eenvoudige manier je business in kaart te brengen, te wijzigen waar nodig, aan te passen aan veranderende omstandigheden en een financieel plan te destilleren dat begrijpbaar is voor iedereen die met je wil samenwerken.

  • Foto 1 van 9a man becomes what he thinks

  • Foto 2 van 9Van idee naar onderneming?

  • Foto 3 van 9kawasaki Quote

  • Foto 4 van 9Ondernemen is 1% inspiratie en 99% transpiratie

  • Foto 5 van 9creativity is the intelligence having fun

  • Foto 6 van 9entrepreneurship is survival( a roddick)

  • Foto 7 van 9creativity mary lou cook

  • Foto 8 van 9foto generatie ondernemers kweken

  • Foto 9 van 9if you hang out with chickens